HomeFeaturedFocusIn sfarsit in Romania: Apple Watch 5 Cellular cu eSIM 4G la...

In sfarsit in Romania: Apple Watch 5 Cellular cu eSIM 4G la Orange

Începând cu 6 decembrie Apple Watch 5 Cellular cu eSIM 4G va putea fi comandat în România, prin Orange.
Începând cu 6 decembrie Apple Watch 5 Cellular cu eSIM 4G va putea fi comandat în România, prin Orange.

Se pare că așteptarea se apropie de sfârșit și utilizatorii de Apple Watch pot beneficia de eSIM în România prin Apple Watch 5 Cellular, la Orange. Din 6 decembrie se deschide perioada de precomandă pentru Apple Watch 5 Cellular, data de livrare nu este încă anunțată, mă gândesc că o să fie undeva înainte de Crăciun, căci un astfel de cadou este ideal.

Lucrurile s-au mișcat natural, dar cam greu: în primăvară Orange a lansat eSIM și abia de curând am primit serviciile Number Share și 5G (pentru început cu Samsung Galaxy S105G și Active Watch 2) pentru ca în curând să vină și Apple Watch 5 Cellular.

Pe pagina de Facebook a Orange România a fost publicat un teaser legat de disponibilitatea Apple Watch 5 Cellular cu eSIM cu mențiunea ”în curând” cu trimitere pe pagina Apple Watch 5 Cellular de pe site-ul Orange.

Cine e interesat poate să se înscrie la newsletter și să fie printre primii care află noile detalii. Când am mai multe detalii o să vă spun.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Buna seara ,
    Aveți cumva idee cărui motiv i se datorează faptul că serviciul Number Share se adresează doar persoanelor fizice? Nicăieri nu mai exista aceasta limitare doar la persoanele fizice. Ca să nu mai spun că nici dpdv economic nu mi se pare inspirat dat fiind faptul că in general potențialii clienți de Apple watch sunt oameni cu disponibilități financiare destul de mari din care cea mai mare parte au abonamentele la Orange pe persoană juridică. Nemaivorbind că este vorba de o discriminare fata de clienții legați de contracte deja existente pe persoană juridică și care în acest fel sunt privați de posibilitatea de a se folosi de acest serviciu , oricum întârziat 3 ani in Romania.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep