HomeFeaturedFocusMotorola Edge+ testat de DxOMark

Motorola Edge+ testat de DxOMark

Motorola Edge+

Până vom avea ocazia să punem noi mâna pe Motorola Edge+ sau pe fratele său puțin mai mic, Edge, ne uităm la ce fac alții cu aceste dispozitive. Și nu puteam să ignorăm review-ul de cameră foto realizat de către DxOMark. De mult, parcă de o veșnicie, nu am mai văzut un telefon de la Motorola în topul realizat de acesta cu terminalele cu cele mai bune camere foto.

Iar acum Edge+ și-a făcut loc în acest clasament. Nu este chiar la vârf, dar aș spune eu că s-a descurcat mai mult decât onorabil. Mai exact, ca să nu mai lungim lucrurile, Motorola Edge+ a reușit să obțină un scor de 113 puncte în testele DxOMark. Un scor care îl plasează fix pe locul 20. La egalitate cu Honor 20 Pro sau cu Samsung Galaxy S10+.

Este o performanță peste așteptări aș spune eu. Să fii în primele 20 de telefoane din lume la calitatea pozelor realizate, este mare lucru dacă mă întrebați pe mine.

Cele 113 puncte pe care Motorola Edge+ le-a reușit reprezintă o medie între performanțele foto și cele video. Pentru abilitățile sale fotografice, terminalul a fost răsplătit cu 119 puncte. A fost tras oarecum în jos de scorul obținut pentru partea de înregistrare video, de doar 101 punte. Nu, cei de la DxOMark nu folosesc media aritmetică.

Vă reamintesc că vârful de gamă de la Motorola are un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 108 megapixeli. Cel de-al doilea senzor este unul telephoto, de 8 megapixeli. Ultima cameră este una ultra-wide, de 16 megapixeli.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep