HomeFeaturedFocusSistemul de trei camere foto de pe Huawei Mate 20 X testat...

Sistemul de trei camere foto de pe Huawei Mate 20 X testat de DxOMark

Huawei Mate 20 X

Cel mai recent terminal care a avut parte de un review complet pe DxOMark este Huawei Mate 20 X. Poate părea cam târziu pentru un telefon care a fost anunțat oficial la sfârșitul lui 2018, dar până la urmă este bine și așa. Mai ales că Mate 20 X performează destul de bine în testele francezilor și se instalează destul de sus în topul abilităților foto ale telefoanelor smart pe care îl realizează DxOMark.

Huawei Mate 20 X

Mai exact, Huawei Mate 20 X intră direct pe locul al 16-lea al clasamentului, cu 111 puncte, cu doar un punct sub fratele Huawei Mate 20 Pro. Scorul realizat este cu atât mai impresionant cu cât la testele foto terminalul a obținut 118 puncte, iar la partea de înregistrare video doar 97 puncte. Chiar și așa, Mate 20 X a depășit telefoane ca iPhone 11, Google Pixel 3 sau Samsung Galaxy Note 9.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, Huawei Mate 20 X (un terminal gigantic, cu un display de 7,2 inchi) are un sistem de trei camere foto pe spate, cu un senzor principal de 40 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli și unul ultra-wide de 20 megapixeli.

Mai multe detalii despre felul în care au testat cei de la DxOMark, unde au punctat și unde l-au penalizat pe Huawei Mate 20 X, găsiți în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep