HomeFeaturedFocusOppo anunta o tehnologie de incarcare de 125W

Oppo anunta o tehnologie de incarcare de 125W

Oppo

Compania care deține în prezent recordul pentru viteza de încărcare a unui smartphone comercial, cu 65W, inovează mai departe. Oppo a găzduit un eveniment online la care a prezentat un încărcător capabil să livreze 125W. Au fost și alți protagoniști pe scenă, însă vedeta prezentării este, fără îndoială, această nouă tehnologie.

Compania chineză a mai prezentat un încărcător wireless de până la 65W (AirVOOC), care sună la fel de frumos. Dar și un încărcător portabil, de dimensiunea unui smartphone mai mic, capabil să pompeze o cantitate mare de energie într-un telefon, într-un interval mic de timp.

Însă, așa cum spuneam, vedeta evenimentului a fost încărcătorul de 125W. Oppo a declarat că poate încărca un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh în 20 de minute. Sau, că în doar cinci minute de încărcare duce până la 41% bateria. Pentru a elimina riscul de supraîncălzire (și alte incidente și mai neplăcute) are trei căi separate prin care introduce curent în acumulator.

Toate explicațiile acestea mă duc cu gândul la ideea că va mai dura ceva până când îl vom vedea la nivel comercial. Până când un smartphone capabil să suporte o asemenea viteză de încărcare și care va avea  și acest încărcător în pachetul standard va putea fi cumpărat din magazine, va mai dura ceva. Asta este senzația mea. Sper ca cei de la Oppo să îmi dovedească că mă înșel.

Dacă vreți detalii tehnice mai amănunțite, dar și mai multe informații despre restul produselor prezentate de compania chineză în cadrul acestui eveniment, aveți mai jos înregistrarea acestuia.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep