HomeMobileAndroidDJY Fly de Android primeste actualizarea 1.2.1 care repara problemele cu Mavic...

DJY Fly de Android primeste actualizarea 1.2.1 care repara problemele cu Mavic Mini

Versiunea 1.2.1 pentru aplicația DJI Fly de Android e disponibilă în Huawei AppGallery.
Versiunea 1.2.1 pentru aplicația DJI Fly de Android e disponibilă în Huawei AppGallery.

După dezastrul cu update-ul DJI Fly 1.2.0 care în principiu aducea suportul pentru noua dronă DJI Mini 2, dar care în realitate a introdus o grămadă de probleme pentru posesorii DJI Mavic Mini, azi am văzut că e disponibilă actualizarea 1.2.1. Am găsit-o în Huawei AppGallery pentru Huawei P40 Pro, pentru că în Google Play nu a apărut încă (da, folosesc un Huawei P40 Pro cu serviciile Google activate pentru că am nevoie de Android Auto) și nu pare să fie mare, doar 36.2 MB.

Conform descrierii asociate, versiunea 1.2.1 a aplicației DJY Fly vine să repare problemele de pierdere de semnal asociate DJY Fly 1.2.0 pentru dronele DJI Mavic Mini, problemă ce a făcut ca mulți posesori de Mini să ajungă cu ele în service ca urmare a pierderii semnalului. Eu am avut noroc, nu am mai pornit Mini-ul în ultimele 3 săptămâni din cauza vremii extrem de proaste din Brașov. După ce am citit de problemele cu aplicația 1.2.0 nici nu am mai avut curajul să o ridic ca să nu sfârșească cine știe pe unde.

Văd că în seara asta a venit update-ul 1.2.1 (care a fost anunțat de câteva zile de altfel) și l-am instalat. Dacă e vreme bună, mâine fac un test să văd cum se comportă și dacă mai apar problemele asociate pierderii semnalului.

În afară de acest remediu extrem de important nu văd să mai fie și alte elemente noi în DJY Fly 1.2.1. Vă recomand să instalați cât mai rapid actualizarea 1.2.1 ca să scăpați de problemele asociate întreruperii de semnal.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep