HomeFeaturedFocusOppo Find X5 Pro a fost prezentat oficial

Oppo Find X5 Pro a fost prezentat oficial

Oppo Find X5 Pro

Compania chineză a prezentat oficial seria Find X5. Însă Oppo Find X5 Pro este adevăratul flagship, fiind mai mare, mai puternic și mai bun și în alte zone decât fratele său. Așa că lui îi vom dedicat atenția noastră în cele ce urmează.

Ca un adevărat vârf de gamă, dispzitivul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau chiar de 512 GB. Nu există slot pentru card microSD, așa că opțiunea de memorie internă trebuie atent aleasă.

Ecranul este un AMOLED LTPO2 cu diagonală de 6,7 inchi. Rezoluția este QHD+ (3216 x 1440 pixeli, aspect 20:9). Oferă suport pentru HDR10+, vine cu o rată de refresh de 120 Hz și integrează cititorul de amprentă digitală. Protecția sa este asigurată de Gorilla Glass Victus.

Sistemul de operare de pe Oppo Find X5 Pro este un Android 12 cu interfața ColorOS 12.1 peste el.  

Și ajungem la unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui flagship. Sistemul de camere foto realizat în colaborare cu Hasselblad. Într-un modul foto reinventat ca design, avem un senzor principal de 50 megapixeli și un ultrawide tot de 50 megapixeli. Ambii senzori sunt Sony IMX766. Cea de-a treia cameră este un telephoto cu rezoluție de 13 megapixeli, capabil de zoom hibrid 5x și zoom digital 20x. Însă hardware-ul este completat în mod fericit de optimizările software precum Hasselblad Natural Color Calibration sau filtrele speciale Hasselblad (master filters).

Camera foto frontală are un senzor de 32 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 80W. Ba chiar și pentru încărcarea wireless de 50W.

Trebuie să recunosc că Oppo Find X5 Pro arată bine. Atât pe hârtie, ca specificații tehnice, cât și în ceea ce privește aspectul fizic.

Însă aceste lucruri atrag și un preț destul de mare. Dispozitivul este deja disponibil la precomandă, inclusiv în Europa, la un preț de 1299 euro, pentru versiunea cu 256 GB de RAM. Pentru cea cu 512 GB de memorie internă încă nu avem un preț oficial. Livrările încep pe 14 martie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep