HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 6 trece pe la TENAA

Asus ROG Phone 6 trece pe la TENAA

Asus ROG Phone 6

Un model Asus ROG Phone 6 a trecut pe la TENAA pentru certificare în scopul vânzării pe piața din China. A lăsat la vedere câteva detalii tehnice interesante. Dacă ne uităm mai bine la acestea, se pare că vorbim despre varianta Pro, ceva mai ofertantă decât cea standard. Și doar dacă analizăm nucleul hardware evidențiat foarte clar și de instituția chineză, vedem un adevărat flagship care pune accentul pe puterea de calcul.

Telefonul se va baza pe o combinație de chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm cu o memorie RAM de 18 GB. O adevărată comoară pentru cei care se joacă direct de pe telefon. Memoria RAM de 18 GB este caracteristica ce duce cu gândul la o versiune Pro, mai degrabă decât la una standard.

Printre alte detalii pe care le-a mai lăsat la vedere certificarea lui Asus ROG Phone 6 se numără ecranul AMOLED cu diagonală de 6,78 inchi și acumulatorul cu capacitatatea de 6000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 67W.

Camera foto frontală va fi echipată cu un senzor de 12 MP, în timp ce sistemul foto de pe spate, compus din trei camere, va avea un senzor principal de 64 MP.

Seria Asus ROG Phone 6 va fi prezentată publicului pe 6 iulie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep