HomeFeaturedFocusPerformante Motorola Edge 30 Neo în benchmark-uri

Performante Motorola Edge 30 Neo în benchmark-uri

Edge 30 Neo

În acest început de an încercăm să mai închidem din lucrurile rămase neterminate pe finalul anului trecut. Așa că mi-am adus aminte de o promisiune legată de cât de bine performează Motorola Edge 30 Neo în cele mai populare aplicații de benchmark. Am lansat această promisiune atunci când am vorbit despre autonomia acestui telefon elegant.

Înainte de a analiza performanțele sale, trebuie precizat foarte clar că acestea trebuiesc privite prin perspectiva prețului de vânzare al acestui telefon. Un preț de 1499 lei pe site-ul Altex.

Un preț la care pretențiile legate de performanțe nu ar trebui să fie foarte ridicate. Cei care își doresc performanțe, au alte opțiuni în familia Edge 30. Neo este un terminal care se bazează pe un aspect fizic extrem de elegant.

Revenind la performanțele lui Motorola Edge 30 Neo, am început cu cea mai populară aplicație de benchmark, AnTuTu Benchmark. Scorul reușit este vizibil în capturile de ecran de mai jos.

A urmat mai apoi testul din Geekbench. Capturile de ecran sunt mai jos.

Testul de performanțe din PCMark a livrat următoarele rezultate.

Am rulat mai apoi toate testele din GFXBench. Ce a ieșit vedeți mai jos.

La final am rulat câteva teste din 3DMark. Mai întâi testeleWildLife și WildLife Extreme.

În cele din urmă, testele SlingShot și SlingShot Extreme.

Așa cum spuneam, aceste rezultate trebuiesc privite prin prisma prețului de vânzare. Putem spune astfel, fără să greșim, că Motorola Edge 30 Neo propune un raport preț/performanțe/aspect fizic extrem de atractiv.

1 COMENTARIU

  1. Inițial m-ai făcut curios și după ce am citit am ajuns la concluzia ca este o postare slaba. Dincolo de entuziasm nu am înțeles nimic.
    Ești bun sa explici pe limba celor mai putini pricepuți decât tine ce înseamnă graficele alea?
    Le comparam și noi cu ceva?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep