HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 10, noi detalii tehnice și noi poze

Asus Zenfone 10, noi detalii tehnice și noi poze

Asus Zenfone 10

Asus Zenfone 10 este tot mai frecvent subiectul leak-urilor de fotografii și al zvonurilor de natură tehnică. Telefonul pare să stârnească destul de mult interes. Și asta cel mai probabil datorită statutului său de flagship compact Android. Avem noi detalii tehnice și noi fotografii cu acest viitor terminal. Și vedem o asemănare cu cele mai noi generații de iPhone-uri, mai ales în zona muchiilor laterale. Semn că au avut un model fizic evident după care s-au inspirat.

Statutul de flagship a fost confirmat chiar de către oficialii companiei. Care au admis că viitorul compact se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Cea mai puternică opțiune pe care o au la dispoziție Androidele. Iar diagonala ecranului va fi de 5.9 inchi.

Mai exact, Asus Zenfone 10 va fi echipat cu un panel AMOLED de 5.9 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Plus un orificiu discret, poziționat în stânga.

La nivel de zvonuri știm că dispozitivul va avea două opțiuni de memorie RAM (8 GB și 16 GB) și două pentru capacitatea internă de stocare (256 GB și 512 GB). Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care va fi capabil de încărcare wireless.

A mai fost confirmat oficial sistemul de stabilizare pe șase axe, de tip gimbal. Iar în poze vedem acum și un jack audio de 3.5 mm.

Speculațiile vorbesc despre o cameră selfie de 32 MP și un sistem dual camera pe spate. Unul cu senzor principal de 200 MP și un ultrawide de 8 MP. Telefonul vine și cu o certificare IP68.

Asus Zenfone 10 va fi lansat pe 29 iunie și se pare că știm deja și gama de culori în care acesta va fi disponibil.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep