HomeFeaturedFocusMotorola Razr 40 disponibil la precomandă la doar 2999 lei

Motorola Razr 40 disponibil la precomandă la doar 2999 lei

Motorola Razr 40

Pe lângă flagship-ul pliabil Razr 40 Ultra, pe care am avut ocazia să îl testăm, cei de la Motorola au prezentat oficial și varianta mai accesibilă. Motorola Razr 40 păstrează aceeași formă și aceeași atenție la detalii. Face anumite compromisuri de natură tehnică, dar vine cu un preț mai accesibil. Care este făcut și mai atractiv de campania promoțională pe care o derulează compania în perioada de precomandă.

Astfel, față de prețul de vânzare recomandat pentru România, de 3999 lei, în perioada de precomandă, compania oferă o reducere de 1000 de lei, în condițiile impuse de parteneri. Campania este activă în perioada 1-16 iulie. Și se desfășoară prin intermediul partenerilor Motorola: Altex, eMAG, Orange și Flanco. Astfel, prețul dispozitivului ajunge la 2999 lei. Ceea ce îl transformă într-o opțiune greu de ignorat pentru fanii pliabilelor de tip clamshell.

Pentru Altex, codul de reducere este valabil la achizițiile online de Motorola Razr 40, făcute prin intermediul aplicației magazinului. eMAG oferă reducerea de 1.000 lei la achiziționarea smartphone-ului, tuturor clienților care au sau optează pentru un cont Genius. De la Orange, telefonul razr 40 poate fi achiziționat prin precomandă direct la prețul de 2,999 lei în perioada campaniei. Iar la Flanco, reducerea va fi disponibilă sub forma unui cod aplicat coșului de cumpărături.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. Promoția este valabilă pentru versiunea cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Ecranul pliabil are o diagonală de 6.9 inchi și o rezoluție de 2640 x 1080 pixeli (aspect 22:9). Rata lui de refresh este de 144 Hz.

Ecranul extern este un AMOLED de 1.5 inchi.

Sistemul foto dual camera are un senzor principal de 64 MP și un ultrawide de 13 MP. Iar camera selfie are o rezoluție de 32 MP. Iar bateria lui Motorola Razr 40 are o capacitate de 4200 mAh și se poate încărca cu până la 30W.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep