HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 8a, câteva specificații tehnice

Google Pixel 8a, câteva specificații tehnice

Google Pixel 8a

Compania americană va prezenta oficial modelul Google Pixel 8a în cadrul evenimentului său global de pe 14 mai. S-ar putea spune că mai este destul de mult timp până atunci, dar specificațiile tehnice (parte din ele) ale terminalului mid-range ce urmează a fi prezentat au ajuns deja în atenția opiniei publice. Asta după ce reprezentări grafice ale dispozitivului au ieșit la iveală încă din toamna anului trecut.

Se știa deja că telefonul se va baza pe chipset-ul Tensor G3, la fel ca frații săi mai mari Pixel 8 și 8 Pro. Memoria RAM va fi de 8 GB. Sistemul de operare rulat va fi fără îndoială un Android 14.

Ecranul dispozitivului va avea o rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 1400 niți. Cel mai probabil va fi un panel AMOLED care va integra sub el și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate a lui Google Pixel 8a este vizibil un sistem foto dual-camera. Dar și un design nou în jurul modulului foto.

Există și o veste bună din punct de vedere comercial, mai ales pentru fanii din România. Compania a adăugat în mod oficial câteva piețe în plus în zona de disponibilitate a acestui model. Pe lângă cele 21 de piețe moștenite de la predecesorul său, au mai fost adăugate încă 10. Printre acestea se numără și piața din România. Și asta nu poate decât să ne bucure.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep