HomeFeaturedFocusCEO-ul HTC, Peter Chou, sigur de jobul său

CEO-ul HTC, Peter Chou, sigur de jobul său

peter chou

Odată cu avalanșa de plecări de la HTC, au început să apară speculații legate de viitorul lui Peter Chou, CEO-ul companiei. Îl mai țineți minte, este omul care cerea agresivitate de la angajații săi și care încerca să dea un exemplu personal strigând din toți rărunchii în fața acelorași angajați. Poate așa se explică de ce au cedat unii dintre ei.

Ei bine, Peter Chou a ținut să precizeze că viitorul său în sânul companiei este foarte sigur și că nici un fel de pericol nu îl paște. Atât de familiară îmi este situația aceasta! 🙂

Afăcut-o prin intermediul celor de la Wall Street Journal, preluați de The Verge, folosind expresia cu două tăișuri: “I’m not going to find another job!”.

În paralel, conform acelorași Wall Street Journal, se pare că bugetul de salarii al companiei a fost în 2012 cu peste 50 de procente mai mic decât cu un an în urmă. Acest lucru poate reprezenta un alt motiv pentru exodul de personal din ultima vreme. Și acum înțelegem de ce nu prea erau oamenii motivați să strige la sfârșitul anului 2012, atunci când o cerea Peter Chou.

V-am spus că îmi este familiară situația? 🙂

via Wall Street Journal

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep