HomeGames ArenaRise of the Hutt Cartel, extensie pentru Star Wars The Old Republic

Rise of the Hutt Cartel, extensie pentru Star Wars The Old Republic

roth12_18610gfgfs

Electronic Arts și Bioware au anunțat prima extensie a MMO-ului Star Wars The Old Republic, joc ce a devenit recent complet gratuit pentru cei care nu sunt supărați că nu pot alerga timp de 15 nivele, sau că au o navă pe care nu pot depozita nici măcar o agrafă.

În Rise of the Hutt Cartel, jucătorii vor avea ocazia să viziteze o planetă nouă, Makeb, descrisă ca fiind una dintre cele mai frumoase locații din tot jocul. Ambele facțiuni, Imperiul și Republica, se vor lupta pentru dominarea planetei și împotriva rețelei de crimă organizată a titularilor Hutt.

228951

Pe lângă conținut nou și misiunile aferente complete, cu voci, nivelul maxim al jocului va fi extins până la 55, așa că foarte probabil vă puteți aștepta la abilități suplimentare pentru diversele clase. Mai multe detalii despre Rise of the Hutt Cartel vor fi anunțate pe parcursul următoarelor luni, lansarea sa fiind prevăzută pentru primăvara lui 2013.

Nu va fi gratuit, ci va costa 20 de dolari/euro pentru cei care joacă The Old Republic gratuit, sau 10 dolari/euro pentru abonați. De asemenea, cine va face precomandă înainte de 7 ianuarie va primi acces cu cinci zile mai devreme la noul conținut, față de restul lumii.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep