HomeFeaturedFocus5 lucruri CONTRA Samsung Galaxy S6 edge

5 lucruri CONTRA Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6edge 32

Ieri vă spuneam 5 lucruri pentru care merită să achiziționați un smartphone Samung Galaxy S6 edge. Astăzi e momentul să vă spun că, indiferent de cum se va comporta produsul final, sunt și 5 lucruri CONTRA acestui smartphone.

1. Prețul

Încep cu cel mai evident dintre ele: prețul. Este uriaș – Orange și Vodafone îl oferă la abonament lunar de 41 de EUR la un preț de 450 EUR. La liber varianta Samsung Galaxy S6 edge cu 32 GB pentru stocare. Prețul standard este 845 EUR – cu banii aștia poți lua oricând și un smartphone decent și un laptop decent.

E drept, Samsung Galaxy S6 edge arată foarte bine.

Samsung Galaxy S6edge 40

2. Rămân urme vizibile pe carcasă și ecran

Atât fața cât și spatele lui Samsung Galaxy S6 edge sunt acoperite cu sticlă și protejate cu Gorilla Glass 4. Acest lucru nu împiedică (din păcate) depunerea amprentelor pe carcasă. Poate pe unii nu o să îi deranjeze, dar dacă dai 845 EUR pe un smartphone probabil că nu îl vei pune în husă (sau din contră, îl vei pune ca să îl protejezi?) ca să îi ascunzi design-ul. Și atunci rămâi cu dezavantajul că aproape mereu va trebui să îl cureți de amprente.

Samsung Galaxy S6edge 02

3. Are un singur difuzor, calitatea audio medie

Pentru cine contează calitatea audio generată de difuzorul smartphone-ului Samsung Galaxy S6 edge nu este o opțiune. Ceea ce poate oferi S6 edge e departe de ceea ce aduce HTC One M8 sau M9. Faptul că are un singur difuzor nu e un avantaj nici pentru calitate și nici pentru nivelul audio.

Samsung Galaxy S6edge 23

4. Nu are protecție la praf și apă

Ne-am fi așteptat ca după ce Samsung a promovat intens ideea de compatibilitate cu standardul IP 7 legat de protecția la apă și praf, și Samsung Galaxy S6 edge să beneficieze de așa ceva. Ei bine nu se întâmplă asta. E un dezavantaj, nu aș zice major pentru că sunt și alte smartphone-uri de top care nu au așa ceva și se vând chiar foarte bine.

Totuși, țineți cont de acest lucru dacă vreți să investiți banii în Galaxy S6 edge.

Samsung Galaxy S6edge 18

5. Autonomia

Din ceea ce am testat până acum pe sample-ul pe care îl posed plus ceea ce am citit că au experimentat alții se pare că autonomia lui Samsung Galaxy S6 edge este sub cea a lui Galaxy S5. Bateria de 2600 mAh se pare că nu e suficientă pentru a oferi o autonomie mai mare de o zi (asta în cel mai fericit caz).

Samsung Galaxy S6edge 44

Are în schimb tehnologie de încărcare rapidă și suport pentru încărcare wireless.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep