HomeFeaturedFocusTempTraq, termometrul inteligent, costa doar 25 de dolari

TempTraq, termometrul inteligent, costa doar 25 de dolari

Cine are copii știe clar cât de util este un dispozitiv care să te ajute să afli temperatura copilului cât mai rapid și cât mai comod pentru cel mic. Iar cei de la Blue Spark, care și-au prezentat cu ceva vreme în urmă conceptul de termometru inteligent, ne demonstrează acum și că nu este nevoie de prea mulți bani pentru a avea un instrument eficient. Produsul lor, TempTraq, este gata de comercializare și se va vinde pentru doar 25 de dolari. Problema este și unde anume se va vinde.

Vorbim despre un plasture inteligent, menit să incomodeze cât mai puțin, care va comunica prin BlueTooth cu o aplicație Android sau iOS, căreia îi va comunica în timp real temperatura bebelușului/pacientului. Se vor putea seta și alerte în aplicație, astfel încât o eventuală înrăutățire a situației să fie observată cât mai rapid. Aplicația permite monitorizarea mai multor pacienți, făcând astfel produsul utilizabil și la nivel de institușie medicală. Deși nu oferă o soluție la problema reală, TermTraq are menirea de a ușura cât mai mult aflarea temperaturii. Și, din acest punct de vedere, în ciuda aspectului futurist și inovator, costă cât un termometru digital de pe la noi.

Așa cum spuneam la început, important este să devină disponibil pe cât mai multe piețe, atât pentru succesul său comercial, cât și pentru beneficiul cât mai multor micuți pacienți.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep