HomeFeaturedFocusVor utilizatorii TizenOS?

Vor utilizatorii TizenOS?

Dacă în momentul în care Samsung anunța Z1, noul smartphone care avea misiunea să propovăduiască sistemul de operare propriu, mă întrebam dacă merg cu un preț jos tocmai ca să aducă acest sistem în fața utilizatorilor, acum când au ieșit unele cifre de vânzări pentru acest model de smartphone, vin și mă (vă) întreb, oare ăștia 500.000 de cumpărători de Samsung Z1 din India, au avut habar că aleg un sistem de operare nou, sau și-au cumpărat un smartphone Samsung (liderul pieței, oricât de mult s-ar supăra pe mine fanii mărului) cât mai ieftin, fără să le pese de sistemul care pune în mișcare acest smartphone?

Aici este marea mea dilemă în legărură cu cifrele de vânzări publicate pentru Z1 pe piața din India. Nu intru în detalii legate de cât de mult înseamnă o jumătate de milion de telefoane vândute pe o piață cu un potențial uriaș, ca cea din India, deși este de discutat și aici, dar mă întreb, oare publicul din India, consumatorii, utilizatorii de smartphone, au nivelul de educație suficient de sus astfel încât să înțeleagă că este important și sistemul de operare? Chiar nu am idee despre așa ceva, dar aș fi tare curios să înțeleg comportamentul lor și motivele cumpărării.

Motivele reale, nu cele pe care PR-ul de la Samsung, prin publicațiile de casă, le trâmbițează și care dau tot mai tare înainte cu succesul acestui sistem de operare. Nu cred că Samsung își permite să se rupă de Android, fac o echipă sănătoasă și utilă pentru ambele părți, la fel cum nu cred că cifre de vânzări de pe piața din India și recorduri stabilite de TizenOS pe piața din Bangladesh sunt suficiente pentru a afirma că sistemul de operare este un succes.

via BusinessKorea

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep