HomeFeaturedFocusBluboo Xfire 2, smartphone de 70 de dolari

Bluboo Xfire 2, smartphone de 70 de dolari

Și nu orice fel de smartphone, ci unul cu câteva caracteristici care nu prea au mai fost întâlnite în această zonă de low-cost. Spre exemplu, senzorul pentru citirea amprentei digitale. Sau construcția unibody metalică, completată frontal de sticla 2.5D care protejează ecranul. Dacă vă mai spun și că există o promoție limitată care oferă acest smartphone la 59,9 dolari, sunt convins că v-am atras atenția. Și că nu mai contează atât de mult că telefonul despre care vorbim vine de la o firmă destul de puțin cunoscută, Bluboo.

Cred că nici restul configurației nu mai are atât de multă importanță, însă eu o să îmi fac datoria și o să o trec în revistă. Un chipset MediaTek MTK6580 cu procesor quad-core de 1,3 GHz și GPU Mali 400, o memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 8 GB care se poate extinde cu încă 32 GB prin microSD, un cuplu de camere foto de 5 și respectiv de 2 megapixeli, un acumulator de 2150 mAh și un Android 5.1 Lollipop, toate se ascund frumos în spatele unui ecran de 5 inchi și 720p. Există chiar și abilități dual-SIM. Singurul reproș care i se poate aduce acestui terminal este lipsa conectivității LTE. Dar la un asemenea preț, cred că nimeni nu se va lega de acest aspect.

O adevărată lecție de low-cost de la Bluboo, modelul Xfire 2 va fi disponibil în câteva zile pe marile magazine online, unele dintre ele cu livrare chiar și în România. GearBest spre exemplu.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep