HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial modelul Mi 5

Xiaomi a prezentat oficial modelul Mi 5

La Barcelona! În cadrul Mobile World Congress! Adică o lansare globală, o premieră pentru producătorul chinez care a arătat deja că știe să facă telefoane cu un raport preț/specificații excepțional și care și-a tot trâmbițat ambițiile de expansiune globală, fără a le pune însă în practică. Ei bine, se pare că Xiaomi a decis să facă un prim pas în această direcție, chiar dacă o lansare în Europa, în cadrul celui mai mare târg de profil, nu este automat echivalentă cu disponibilitatea globală a telefonului.

mi 5

Telefonul vine cu un aspect fizic destul de lăudat, inspirat puternic din Xiaomi Mi Note, dar care adaugă un buton fizic home, cu senzor pentru citirea amprentei digitale încorporat. La nivel de specificații, avem un chipset Qualcomm Snapdragon 820, care motorizează toate cele trei versiuni. Cea mai de jos are procesorul tactat la 1,8 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB. Versiunea superioară vine cu același chipset, însă tactat de această dată la 2,15 GHz, aceeași cantitate de RAM (3 GB) și o stocare de 64 GB. Mi 5 Pro, cea mai de sus variantă, vine cu același procesor la 2,15 GHz, o memorie RAM de 4 GB, o stocare de 128 GB (UFS 2.0) și o carcasă ceramică.

xiaomi mi5

Un display IPS full HD de 5,15 inchi, o baterie de 3000 mAh, tehnologia Quick Charge 3.0, conectivitate LTE și VoLTE, o cameră foto principală de 16 megapixeli și una frontală UltraPixel de 4 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow peste care rulează MIUI 7 OS completează configurația acestui smartphone de top.

mi 5 specs

mi5 camera

Din punctul de vedere al prețurilor (și aici este marele atu al Xiaomi), Mi 5 pleacă de la 300 dolari, pentru versiunea cea mai slabă și ajunge la 410 dolari pentru Mi 5 Pro. Modelul intermediar costă aproximativ 350 dolari. Evident, acestea sunt prețuri valabile pentru piața din China (acolo unde este deja disponibil la precomandă și unde livrările vor începe în prima zi a lunii martie), motiv de îngrijorare legată de curajul pe care îl aminteam mai sus, acela de a ieși global cu un astfel de smartphone. Încă așteptăm expansiunea mult promisă.

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep