HomeEvenimenteIT Camp 2016: s-a finalizat lista sesiunilor si a prezentatorilor

IT Camp 2016: s-a finalizat lista sesiunilor si a prezentatorilor

itcamp

Până la IT Camp 2016, evenimentul românesc de referință pentru dezvoltatori, sysadmini și manageri de proiecte din domeniul IT, mai e destul de puțin. Pe 26-27 mai, la Cluj, sunt așteptați 35+ speakeri pentru cele 32+ sesiuni, organizate pe 5 track-uri (dezvoltare de aplicații, administrare de sistem, project management, securitate și cloud). Cu peste 500 de participanți plătitori evenimentul IT Camp își consolidează poziția de lider pe piața locală în ceea ce înseamnă confluența dintre noile tehnologii, experiența practică, prezentatori de calitate și un public interesat de ceea ce înseamnă IT, în special pe zona de dezvoltare software.

De asta îmi mențin afirmația conform căreia oricine vrea să primească informație de calitate și să cunoască alți oameni pasionați de IT, cu care să facă schimb de idei și soluții, nu ar trebui să rateze IT Camp.

Acum că și agenda e terminată și majoritatea sesiunilor sunt deja anunțate vă puteți face o idee despre cât de interesant este evenimentul.

Biletele sunt încă la prețuri promoționale (399 LEI) pentru accesul la prezentările din cele două zile ale evenimentului.

Și cred că e momentul să amintesc că și eu fac parte din echipa speakerilor, pe 27 mai o să am o sesiune despre ”Continuum for Phones sau cum arată viitorul PC-urilor”.

Vă aștept și sper să ne vedem acolo să discutăm mai multe!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep