HomeFeaturedFocusCe aduce nou Apple in watchOS 3.0

Ce aduce nou Apple in watchOS 3.0

watch os

În seara asta, Apple a prezentat noile funcționalități care vor fi disponibile din toamnă pe Apple Watch. Probabil cea mai importantă functionalitate este o viteza mult mai mare, de 7 ori mai mare dupa spusele Apple, la deschiderea aplicațiilor. Acest lucru poate fi atins prin permiterea aplicatiilor de a ramane în memorie și prin posibilitatea lor de a-și actualiza informațiile în fundal.

Mai avem un control center ca pe iOS care te va ajuta cu scurtături catre anumite setari și funcții ale ceasului.

Apple adaugă și un “dock” la ceas, din care vei putea deschide diferite aplicații. Nu îmi este foarte clar dacă în dock vom vedea aplicațiile favorite sau cele recente sau un mix dintre cele două.

Vom avea și cateva watchface-uri noi, două mi-au atras atenția, primul este Numerals care este un watchface minimalist si foarte fain. Al doilea este Activity watchface, care prezintă așa numitele “cercuri de activități” mari în background-ul ceasului.

Pe partea de fitness, Apple adaugă o nouă aplicație, Breathe care te ajută la relaxare. De asemenea, aduce cateva îmbunătățiri la aplicația Activity cum ar fi posibilitatea de a partaja activitațile sportive cu prietenii. De asemenea, Activity poate fi folosită de acum înainte și de persoanele în scaun cu rotile, ceasul fiind capabil să calculeze bine informații despre activitatea fizică a celor cu astfel de dizabilități.

Încă o aplicație foarte utilă în cazuri de urgentă este SOS. Cand este deschisă, aplicația sună automat la sistemul de urgență din țara în care te afli, mai apoi avertizează contactele definite în caz de urgență și deschide o pagina pe ceas care conține toate informațiile pe care le ai setate în Medical ID pe telefon.

Pentru dezvoltatori, există o multitudine de noi API-uri cu care să dezvolte aplicații care pot integra Apple Pay, sau care pot accesa direct componentele audio ale device-ului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep