HomeFeaturedFocusVIDEO: un scurt clip promotional cu Alcatel 5

VIDEO: un scurt clip promotional cu Alcatel 5

Unul dintre viitoarele terminale care vor putea fi văzute la MWC și care vor cunoaște tot atunci și anunțul oficial este Alcatel 5, despre care au tot ieșit la iveală informații în ultima vreme. Iar acum avem și câteva materiale de presă (un clip video, plus câteva imaginii) care ne fac să ne întrebăm dacă TCL (producătorul chinez care folosește brand-ul Alcatel pe piața de smartphone) mai are cu ce să surprindă în momentul anunțului oficial.

Sincer nu cred că mai poate, pentru că odată cu aceste elemente grafice, mai vin și câteva specificații tehnice menite să umple golurile din configurația lui Alcatel 5. Un chipset Mediatek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 12 megapixeli, dar și un sistem dual camera plasat în față (bucurie mare pentru fanii selfie-urilor), compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli, sistem dual camera care va oferi și suport pentru Face Unlock.

 

Un sistem de operare Android 8.0 Oreo, un acumulator de 3000 mAH, un conector USB Type-C și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate completează puzzle-ul.

Se știu inclusiv detalii comerciale. Telefonul va costa 230 de euro și va fi lansat în Europa în primă fază.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep