HomeFeaturedFocusServiciul de streaming audio Spotify e disponibil de azi si in Romania!

Serviciul de streaming audio Spotify e disponibil de azi si in Romania!

spotify
După multe așteptări a venit și vestea bună: serviciul de streaming audio Spotify este disponibil acum și în România și poate fi folosit atât în varianta free cât și în cea premium (4,99 EUR / lunar). Inițial lansarea era programată la finalul lui 2017, din varii motive ea s-a amânat.

De azi așteptarea s-a terminat și puteți renunța la VPN și toate celelalte trucuri ce vă permiteau să folosiți Spotify și din România. E oficial, se pot face conturi cu țara pe România (eu l-am mutat pe al meu pe RO) și putem să ne bucurăm de colecția Spotify fără restricții.

Puteți intra pe https://www.spotify.com/ro/ și să vă faceți cont, în caz că nu aveți încă și să începeți să folosiți platforma. Merge și de pe Android și de pe iOS, e însă nevoie să vă actualizați clienții Spotify la cele mai recente versiuni.

image

Cu lansarea asta România mai face un pas către ”civilizația” digitală și mai bifăm încă un serviciu de conținut multimedia ce este disponibil și la noi. Alături de Netflix Spotify e încă un motiv să negociem abonamente de mobil cu trafic nelimitat (cine poate, bineînțeles). Și poate așa unii dintre noi vor ajunge să și folosească zecii de GB pe care îi plătesc lunar.

Iar pentru cine nu știe încă, Spotify este unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio din lume, oferind accesul la zeci de milioane de piese. Mai exact, datele esențiale sunt:

  • Peste 159 de millioane de utilizatori activi
  • Peste 71 de millioane de utilizatori plătitori
  • Peste 30.000 de melodii adăugate în fiecare zi
  • Peste 2 miliarde de playlist-uri disponibile, cu 2 milioane de playlist-uri nou create în fiecare zi
  • Peste 8 miliarde de Euro plătiţi către deţinătorii drepturilor de autor, de la lansarea serviciului în octombrie 2008
  • Prezenţă în 62 de pieţe

Recomandarea mea este să încercați măcar serviciul, în varianta sa gratuită și dacă vă place să treceți la Premium. E o alternativă excelentă și mai puțin consumatoare de trafic, la redarea muzicii direct de pe YouTube.

via Manafu

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep