HomeFeaturedFocusTeasing oficial si cateva zvonuri despre Lenovo S5

Teasing oficial si cateva zvonuri despre Lenovo S5

Lenovo S5
Lenovo S5

Lenovo S5 este un smartphone prin care producătorul chinez vrea să reseteze puțin business-ul de telefoane mobile. Nu vorbim aici despre Motorola, un alt brand din portofoliul Lenovo, ci despre terminalele proprii.

Lenovo S5
Lenovo S5

Și pentru că pare să fie un punct de cotitură în strategia companiei, Lenovo S5 se bucură de o campanie de teasing oficial. Vocea cea mai activă din această campanie este cea a lui Chang Cheng, director executiv în cadrul Lenovo.

Acesta a confirmat și data de lansare oficială, 20 martie, dar a făcut câteva dezvăluiri și despre argumentele cu care va veni telefonul înspre public. Lenovo S5 va avea un sistem dual camera (cu artificii software pentru modul Portret), funcție Face Unlock, un acumulator uriaș, cu capacitate de 6000 mAh, dar și funcții care se bazează pe AI. Evident, acestea nu au fost încă detaliate.

În plus, va Lenovo S5 va veni cu un aspect modern, cu display alungit (proporție 18:9) și margini foarte înguste și se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu o memorie RAM de 4 GB.

Tot la nivel oficial a fost confirmată și o versiune de culoare roșie. Mai multe detalii despre Lenovo S5, plus informațiile comerciale, care contează foarte mult, vom afla pe 20 martie, atunci când telefonul va fi anunțat oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep