HomeFeaturedFocusGECAD Group investeste in domeniul smartwatch

GECAD Group investeste in domeniul smartwatch

image

GECAD Group, compania lui Radu Georgescu, a anunțat că investește o sumă considerabilă (500000 EUR) într-un startup condus de un român – Vector Watch a lui Andrei Pitiș, fost General Manager la Ixia România, fondată anul trecut.

Cu sediul in București, Vector Watch are 10 angajați și pregătește lansarea globală a primei sale game de ceasuri inteligente către finalul acestui an, acum că are și suportul GECAD Group.

“Investim în companii care au capacitarea de a schimba piețele în care sunt prezente și credem că Vector Watch este un astfel de start-up”, explică Radu Georgescu, Founding Partner la GECAD Group.

Vector Watch este o startup înființat în 2013, de către o echipă formată din foști manageri din zona de tehnologie și câțiva tineri ingineri și designeri premiați pentru proiectele lor în cadrul unor concursuri internaționale de inovație. Vector Watch își propune să schimbe modul în care oamenii folosesc ceasurile inteligente și tehnologiile de tip wearable.

“Suntem bucuroși că am reușit să atragem o primă investiție din partea unui investitor atât de selectiv cum este GECAD Group. Investiția ne va ajuta la finalizarea designului ceasurilor și realizarea unei serii 0 necomerciale.”, declară Andrei Pitiș, fondator si CEO Vector Watch.

Cum ar fi ca primul smartwatch cu adevărat eficient să vină din România?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Tipic pentru Radu Georgescu, un tip cu initiative reusite mai de fiecare data. Asa se face un produs romanesc, nu importandu-l din China si punand un logo pe el!!!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep