HomeFeaturedFocusFujitsu Stylistic S01, un Android pentru clasici

Fujitsu Stylistic S01, un Android pentru clasici

stylistic

De fapt targetarea făcută de cei de la Fujitsu pentru noul lor smartphone este pentru utilizatorii de vârstă înaintată, dar nu am vrut să folosesc termenul de “bătrân” (“senior” conform celor de la Fujitsu, termen preluat și de către cei de la TheVerge).

Dacă ne uităm la skin-ul de Android 4.0 pe care îl folosește, putem spune că se adresează și celor care vor să încerce un Windows Phone, dar nu se pot despărți de Android. Lăsând gluma deoparte, aparatul folosește un skin simplificat și care îl face foarte ușor de folosit pentru segmentul căruia i se adresează. Tot în sprijinul consumatorilor de vârstă mai ridicată vin și câteva caracteristici speciale ale acestui aparat, cum ar fi încetinirea recepției convorbirii, pentru a o face mai ușor de înțeles.

Cei de la Fujitsu nu sunt la prima ispravă de acest fel, acum un an lansând o serie de aparate dedicate aceluiași segment de vârstă, denumit Raku Raku. O parte din funcțiile speciale dedicate consumatorilor targetați sunt preluate de la acest predecesor și de către Stylistic S01. Cu siguranță vor conta mult pentru succesul acestui aparat pe piață (în primă fază va fi lansat în afară de Japonia doar în Franța, cu sprijinul Orange, dar s-a declarat deja intenția de a ataca și alte piețe). Nu de alta, dar configurația nu reprezintă cu siguranță argumentul care să impulsioneze vânzările, o cameră de 8.1 megapixeli și un procesor de 1.4GHz single-core fiind deocamdată detaliile tehnice scăpate către presă.

Va fi interesant de urmărit dacă deschiderea către tehnologie a generației a treia din Japonia, care a asigurat un oareșcare succes pentru Raku Raku, se va regăsi și pe alte piețe, acolo unde Stylistic S01 intenționează să ajungă.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep