HomeFeaturedFocusVivo si Meizu intra in hora telefoanelor cu ecran fara margini

Vivo si Meizu intra in hora telefoanelor cu ecran fara margini

Bine, de fapt au margini ecranele respective, că doar n-or fi infinite. Însă nu găsesc o altă variantă de a traduce în română bezelless-ul care pare să fi devenit laitmotivul ultimelor zile, cel puțin atunci când vorbim de producătorii chinezi, iar formularea de edge-to-edge are toate șansele să sune infantil rău dacă se încearcă transpunerea ei în limbaj mioritic. Oricum, după războiul subțirimii, disputat cam între aceeași jucători, se pare că avem acum războiul terminalelor cu margini foarte înguste, extrem de înguste ale ecranului. Hai că parcă a sunat mai bine!

Lângă Oppo R7 Plus pe care l-am analizat pe scurt ieri și ZTE Nubia Z9 prezentat deja oficial cu câteva zile în urmă, avem alte două terminale care vor să joace aceeași carte în lupta pentru inimile consumatorilor chinezi pasionați de design-uri atipice. Vivo X5Pro și Meizu MX5 vin cu același tipar. Un ecran cu margini invizibile (încep să găsesc formule potrivite), care reiese din fotografii încă neoficiale. Pentru că este important de știut că toate aceste terminale nu sunt încă anunțate sau prezentate oficial. Tocmai de aceea nu o să intru în detalii tehnice și o să mă opresc doar asupra ecranelor nemărginite. Vivo X5Pro va propune un display Super AMOLED full HD (1080p) de 5,5 inchi, iar Meizu MX5 un ecran IPS LCD de 5,5 inchi și 1536 x 2560 pixeli.

Oricum, lăsând deoparte dimensiunea ecranului, mai vedeți vreo asemănare între toate cele patru terminale enumerate aici. Oppo, ZTE, Vivo, Meizu? Nimic? Toți acești producători nu prea ies în afara Chinei și a piețelor din jur. Atunci, oare la ce bun atâta bătaie de cap cu marginile ecranului?

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep