HomeMobileAndroidVideo: cum arata Android 9 Pie pe Samsung Galaxy S9

Video: cum arata Android 9 Pie pe Samsung Galaxy S9

În toiul vânzolelilor legate de punerea în vânzare a modelelor iPhone XS, XR și XS Max venim să vă propunem un material video în care se poate vedea cum arată Android 9 Pie pe Samsung Galaxy S9 și cum se mișcă el. Materialul este făcut de XDA Developers folosind un build mai vechi de Android 9 Pie îmbrăcat în ceea ce se numește Samsung Experience 10.0.

Mai jos aveți 18 minute în care să vedeți ce schimbări au venit la nivelul interfeței și cum arată noul Android:

În Samsung Experience 10 veți vedea meniuri mai largi, care să poată ține titluri cu fonturi mai mari, o grămadă de icon-uri sub formă de bule și s-ar putea să ajungeți la concluzia că schimbările mult anunțate nu sunt chiar atât de mari.

Totodată interfața pe fundal negru nu e rea deloc, însă e posibil ca ea să nu rămână așa în versiunea finală pentru că mai e ceva vreme (mai devreme de luna ianuarie nu cred că Android 9 Pie va veni pe Samsung Galaxy S9/S9+/Note9) până când se va lansa.

Tocmai ce m-am jucat cu Android 9 Pie pe Sony Xperia XZ3 (în curând vin primele impresii) și pot să vă zic că nici acolo schimbările nu sunt masive, un ochi mai puțin experimentat și nefamiliarizat cu Android 8 are mari șanse să nu își dea seama de schimbare.

Ce avem în materialul video este doar o versiune de test, ce are mari șanse ca până la lansare să fie modificată. Chiar și așa, ce părere aveți de Android 9 Pie pe Samsung Galaxy S9? Cum vi se pare?

via

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. […] După ce membrii XDA ne-au oferit un material video în care am putut vedea cum arată Android 9 Pie pe Samsung Galaxy S9, acum, oricine e interesat, are posibilitatea să instaleze și să folosească noul Launcher Samsung Experience 10 pe orice dispozitiv  Samsung Galaxy cu Android 8.0+ și cu cipset Snapdragon. Și poate face asta fără să fie nevoit să flash-uiască vreun ROM custom. Noul launcher e foarte similar cu Samsung Experience 9.5 prezent acum pe Samsung Galaxy S9, are în schimb icon-uri ceva mai mari, animații noi pentru Bixby și alte mici tweak-uri. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep