HomeFeaturedFocusVivo iQOO 3 prezentat oficial, flagship pentru gameri

Vivo iQOO 3 prezentat oficial, flagship pentru gameri

Vivo iQOO 3

La o zi distanță după Realme X50 Pro 5G, vine și rivalul Vivo iQOO 3. Telefon care pune de asemenea accentul pe performanțe, pe putere, pentru că merge țintit către nișa gamerilor care preferă smartphone-ul ca platformă. Pentru utilizatorii pasionați de astfel de dispozitive, alegerea pare una extrem de dificilă. Și o să vedem în cele ce urmează că avem destul de multe asemănări între cele două terminale.

Vivo iQOO 3

Vivo iQOO 3 este construit în jurul unui ecran Super AMOLED de 6,44 inchi. Rezoluția este fullHD+, iar camera foto frontală este integrată într-un orificiu plasat în dreapta sus (o alegere inedită, majoritatea producătorilor aleg partea stângă). Este o singură cameră foto, de 16 megapixeli. Ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală și oferă suport pentru HDR10+. Are o rată de refresh de doar 60 Hz, însă vine cu un refresh de 180 Hz la touch, pentru a reduce timpul de răspuns la comenzi, lucru important pentru cei care se joacă.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli (Sony IMX582). Este ajutat de un ultra-wide de 13 megapixeli, un senzor telephoto tot de 13 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 (la pachet cu conectivitatea 5G) cu o memorie RAM de 12 GB (LPDDR5) și o capacitate internă de stocare de 256 GB (UFS 3.1). Există și variante ceva mai accesibile, cu memorie RAM de 6 sau 8 GB și memorie internă de 128 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 4400 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă Super FlashCharge de 55W. Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața iQOO UI 1.0 peste. O interfață ce aduce câteva funcții dedicate gamerilor. Cea mai notabilă, Ultra Game Mode, care oprește toate notificările pe perioada gamingului.

Vivo iQOO 3

Nu au fost făcute publice detalii comerciale despre Vivo iQOO 3. Deocamdată le așteptăm. Se pare că telefonul va fi disponibil în primă fază în Asia.

via Android Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep