HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 10T si Mi 10T Pro prezentate oficial

Xiaomi Mi 10T si Mi 10T Pro prezentate oficial

Xiaomi Mi 10T

Sunt adevărate vârfuri de gamă pentru producătorul chinez de smartphone. Și își propun să reprezinte alternative veritabile la flagship-urile companiilor concurente cu un renume mai bun pe piața de smartphone. Xiaomi Mi 10T si Mi 10T Pro vin în această bătălie cu argumentul unui raport preț/specificații foarte atractiv.

Specificatii tehnice pentru Xiaomi Mi 10T si Mi 10T Pro

Ambele telefoane sunt construite în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 865. Chipset care asigură și suportul pentru rețelele 5G. Ecranul IPS LCD de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) este un alt element comun. Acesta are o rată de refresh care se adaptează în funcție de conținut, și care poate ajunge până la 144 Hz. Protecția ecranului este asigurată de Gorilla Glass 5, la fel ca si cea a suprafeței din spate.

Un alt element comun pentru Xiaomi Mi 10T și Mi 10T Pro este acumulatorul de 5000 mAh care se poate încărca rapid cu până la 33W. La fel este și sistemul de operare Android 10, cu interfața MIUI 12 peste el. Putem adăuga aici și certificarea Hi-Res Audio.

Nu în cele din urmă, camera foto frontală de 20 de megapixeli, care își face loc într-un orificiu discret din ecran este și ea identică la ambele telefoane. Cititorul de amprentă digitală pare a fi plasat lateral.

Diferențele apar la nivel de memorii. Xiaomi Mi 10T poate avea memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Versiunea Pro are doar variantă de 8 GB de RAM, dar poate avea memorie internă de 128 GB sau de 256 GB.

De asemenea, sistemul de camere foto de pe Mi 10T Pro este construit în jurul unui senzor principal de 108 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli și de o cameră de tip macro de 5 megapixeli. În cazul versiunii standard, senzorul principal este de doar 64 megapixeli.

Prețurile pentru Xiaomi Mi 10T și Mi 10T Pro încep de la 500 de euro și ajung până la 650 de euro, în funcție de model și de cantitatea de memorie. Pasul este de 50 de euro, pentru modelele intermediare. Prețurile sunt valabile în Europa, acolo unde vor fi disponibile în câteva zile printr-o rețea generoasă de parteneri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep