HomeFeaturedFocusCaviar popune un PlayStation 5 de aur cu pret de 500.000 de...

Caviar popune un PlayStation 5 de aur cu pret de 500.000 de dolari

PlayStation 5 de aur

Nici nu știu ce ar trebui să ne mire cel mai tare la această combinație. Faptul că cei de la Caviar ies puțin din zona lor de confort, reprezentată de zona de telefoane? Faptul că se duc tocmai pe segmentul consolelor, care, prin definiție, se adresează în principal unui alt soi de public? Care nu pare preocupat de lux. Sau faptul că prețul acestui PlayStation 5 de aur pe care compania rusă l-a pregătit, este nici mai mult nici mai puțin de 500.000 de dolari?

Un preț justificat în primul rând de cantitatea de 4,5 kilograme de aur de 18 karate. Care arată destul de ciudat adăugată peste o consolă cu formă normală. Iar patern-ul găsit de cei care lucrează la acest proiect este unul plin de colțuri și muchii. Însă astfel se justifică numele de Golden Rock pe care l-a căpătat acest produs.

Ca la orice produs Caviar, avem și la noul PlayStation 5 de aur o serie limitată. Doar nouă bucăți vor fi produse. Altfel ar fi existat riscul ca rezervele strategice ale unor țări ceva mai sărace să fie depășite de această nișă de produse lansată de compania rusă. Și ajungem la elementul care suprinde totuși cel mai mult. În ciuda seriei limitate la doar câteva bucăți și a prețului astronomic, există deja peste 1300 de cereri/aplicanți care doresc acest produs.

Semn că, așa cum am mai spus-o, piață pentru snobisme de acest gen este din belșug. Printre cei care doresc această consolă exclusivistă se numără baschetbalistul LeBron James. Dar și câțiva oameni de afaceri foarte celebri, atât din Rusia cât și din Statele Unite, chiar din zona IT-ului, ale căror nume nu vor fi făcute publice. Însă comunicatul de presă a ținut să se laude cu acest lucru.

Nu doar consola s-a bucurat de un tratament special. Noul PlayStation 5 de aur (4,5 kilograme, pentru cei care cred că nu au înțeles bine) vine cu controller-e acoperite cu piele de crocodil de culoare neagră. Sau, pentru cei care preferă totuși sclipiciul, există și versiune suflată în aur.

Pentru cei care au pierdut puțin startul, există două opțiuni ceva mai accesibile. Carbon Edition și Black Leather Edition. Cu prețuri de aproximativ 5800 dolari, respectiv 8300 dolari.

Toate cele trei se bazează pe varianta digitală de PS5. O treabă destul de urâțică. La jumătate de milion de dolari să nu-i dai omului o unitate optică…

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep