HomeMobileAndroidMicrosoft a prezentat oficial noul Surface Duo 2, smartphone-ul Android cu doua...

Microsoft a prezentat oficial noul Surface Duo 2, smartphone-ul Android cu doua display-uri. Specificatii, pret

Surface Duo 2 este noul smartphone Android hibrid al Microsoft, construit cu Snapdragon 888, 5G si trei camere.
Surface Duo 2 este noul smartphone Android hibrid al Microsoft, construit cu Snapdragon 888, 5G si trei camere.

În cadrul evenimentului Surface care s-a terminat de câteva minute Microsoft a prezentat a doua versiune a smartphone-ului Android (11) dual screen Surface Duo. Acesta vine să ofere toate funcționalitățile care au lipsit primei generații, inclusiv un sistem foto format din trei camere.

După cum puteți vedea din poză, Surface Duo 2 păstrează (aproape) același design al primei generații, dar în schimb beneficiază de un salt semnificativ în ceea ce înseamnă configurația hardware.

Surface Duo 2 e disponibil în două variante de culoare: alb și negru, cu un finisaj strălucitor, posibil datorită protecției oferite de sticla Gorilla Glass. Cele două display-uri sunt unite printr-o nouă balama, mai eficientă și care a permis crearea unui smartphone mai subțire.

Atunci când e deschis, ecranul are o diagonală de 8.3 inci (două de 5.3 inci) 1344 x 1892 OLED, cu o rată de refresh de 90 Hz. Atunci când smartphone-ul e inchis, se pot vedea marginile curbate ale carcasei.

În interior Surface Duo 2 are procesorul Snapdragon 888, cu suport 5G. Este introdus un nou sistem foto format din trei camere: una ultrawide de 16MP cu f/2.2, una wide de 12MP cu f1.7 și stabilizare optică și una telefoto de 12MP cu f/2.4 și stabilizare optică.

Microsoft poziționează Surface Duo 2 ca un dispozitiv special, dedicat creatorilor de conținut – pentru că are și suport pentru pen, Surface Duo 2 plus Android poate fi folosit mult mai bine decât Samsung Galaxy Note.

Împreună cu un abonament de Xbox Cloud Gaming acest smartphone joacă și rolul de aparat de distracție, putând să fie conectat cu un controller Xbox. Microsoft a anunțat că Surface Duo 2 e optimizat să ruleze Asphalt Legends 9Modern Combat 5, and Dungeon Hunter 5 folosind un display pentru afișarea jocului și cel de-al doilea pentru opțiunile de control.

În mod similar, Outlook merge excelent pe două display-uri:

Trebuie să recunosc că Surface Duo 2 arată bine, însă în acest moment eu nu aș cumpăra așa ceva. E mult prea specializat și destul de mare pentru ceea ce am eu nevoie.

Surface Duo 2 va fi disponibil începând cu 5 octombrie la un preț de 1499.99 USD. Enorm dacă îl comparăm cu Samsung Galaxy Z Fold 3.

Voi ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep