HomeFeaturedFocusMoto Edge 20 Pro, primele impresii: performante

Moto Edge 20 Pro, primele impresii: performante

Moto Edge 20 Pro

Motorola a gândit Moto Edge 20 Pro (și de fapt întreaga serie Edge 20) ca pe un flagship killer. Specificațiile sunt aproape de top, performanțele sunt pe măsură, dar prețul este considerabil mai mic. Așa că opțiunea oferită consumatorilor este greu de ignorat.

Testez în prezent un Edge 20 Pro și teoria de mai sus se verifică din plin. Telefonul are o configurație destul de puternică. Nu merge chiar la top, cu un Snapdragon 888, dar alege soluția pe care unii o apreciază chiar mai mult, Snapdragon 870. Care vine la pachet și cu suportul pentru rețelele 5G. Oricum, de apreciat că a optat pentru o soluție Qualcomm și nu a apelat la MediaTek, așa cum fac mulți producători care vor să țină costurile de producție cât mai jos.

Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Am fost curios ce performanțe generează acest nucleu hardware. Am rulat mai toate aplicațiile de benchmark cunoscute și trebuie să recunosc că am fost plăcut impresionat de rezultatele obținute.

Am rulat mai întâi AnTuTu Benchmark. Vedeți mai jos capturile de ecran cu scorul obținut.

A urmat mai apoi testul din Geekbench. La fel, rezultatele sunt mai jos.

Vedem ce a ieșit și în testul de performanță din PCMark.

Am rulat și toate testele din GFXBench. Rezultatele mai jos.

În cele din urmă câteva teste din 3DMark. Mai întâi testul Sling Shot Extreme.

Apoi testul Wild Life.

Și la final, Wild Life Extreme.

Așa cum spuneam, rezultatele m-au surprins plăcut. Sunt foarte apropiate, uneori chiar mai bune decât cele obținute de Samsung Galaxy Z Flip3 în testele similare. Iar telefonul coreenilor este echipat cu Snapdragon 888. Bine, argumentele sale sunt cele de ordin fizic.

Am vrut să văd și la ce preț vin aceste performanţe. Şi aici am avut parte de o altă surpriză plăcută. Moto Edge 20 Pro este disponibil pe eMAG.ro la prețul de 3299 lei. La acești bani, cumpărătorul primește cadou și o brățară de fitness Fitbit Luxe.

La prima vedere, Moto Edge 20 Pro (și cred că toate telefoanele seriei Edge 20) pare să fi găsit rețeta succesului. O să revin și cu alte impresii despre acest smartphone interesant.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep