HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M52 5G listat oficial

Samsung Galaxy M52 5G listat oficial

Samsung Galaxy M52 5G

Compania coreeană are deja listat oficial modelul Samsung Galaxy M52 5G, deși anunțul oficial era programat peste câteva zile, tocmai în India. În mod curios, dispozitivul apare pe pagina din Polonia a celor de la Samsung. Semn că terminalul va ajunge și pe piețele europene. De altfel, și alte telefoane smart din seria Galaxy M au poposit inclusiv în România. Așa că ne oprim câteva minute asupra lui în mod total justificat.

Telefonul este echipat cu un display Super AMOLED cu diagonală de 6,7 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh a ecranului este de 120 Hz. În partea centrală se găsește un orificiu discret care găzduiește o cameră foto cu rezoluție de 32 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral. Asta deși ar fi putu fi integrat sub display.

Samsung Galaxy M52 5G este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 778. Acesta vine la pachet cu suportul pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 6 GB. Înțeleg din pagina poloneză că ar exista și o versiune cu 4 GB de RAM. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Și poate fi extinsă prin microSD.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este acompaniat de un ultrawide de 12 megapixeli. Ultima cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 5 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta poate fi încărcat cu până la 25W.

Deocamdată nu se cunosc și detalii comerciale despre Samsung Galaxy M52 5G. Rămâne de văzut ce preț va avea el în Europa.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep