HomeFeaturedFocusGoogle s-a mai gandit si vrea iarasi pe wearable: acesta este viitorul...

Google s-a mai gandit si vrea iarasi pe wearable: acesta este viitorul Pixel Watch

Dacă ați fost atenți la Google, probabil că ați văzut că în ultimele luni a reîncercat să revină în zona de wearable, în special pe cea a ceasurilor smart, acolo unde a lăsat Apple să facă ce vrea. După aducerea Fitbit în propria ogradă și noua colaborare cu Samsung pentru wearOS pe ceasurile smart, acum sunt semne că un ceas Pixel Watch ar fi în lucru.

Via 91mobiles, avem o imagine care ne înfățișează partea din față a unui posibil Pixel Watch.

E puțin ciudată alegerea unui format rotund, cu rotiță pentru control și fără margini vizibile. Din imagine pare să reiasă faptul că avem o construcție interesantă, unde carcasa este mult sub nivelul display-ului. Probabil că acest tip de design o să fie apreciat de unii și dezagreat de mare majoritate – mie unul nu mi se pare un design atractiv pentru un astfel de ceas. Pe de altă parte, șansele să apară accidente și stricăciuni sunt mult mai mari.

Din câte știm Google ar putea să ne dea mai multe detalii despre Pixel Watch în cadrul conferinței Google I/O din luna mai. Mă aștept ca până atunci să avem și mai multe leak-uri, cu sau fără voia Google.

Voi ce credeți despre acest design? Ați cumpăra/folosi așa un ceas?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep