HomeFeaturedFocusVIDEO: drop test Nothing Phone (1)

VIDEO: drop test Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) s-a bucurat de destul de mult hype înainte de apariția sa oficială. Și a lăsat senzația că nu s-a ridicat la nivelul entuziasmului care a cuprins pasionații de smartphone. Însă cu toate acestea nu a ieșit încă de sub lupa publicului. Și nici de sub cea a publicațiilor de specialitate.

Cei de la PBKreviews au realizat un drop test cu acest dispozitiv. Cu scopul clar de a vedea cât de bine ar rezista unui ipotetic incident nefericit. O ramă metalică ce unește două suprafețe de sticlă, protejate cu Gorilla Glass 5, ar trebui să ofere o rezistență suficientă pentru mici accidente. Este însă așa? Cred că materialul video de mai jos ofertă un răspuns concludent.

Concluzia este una singură și generală, valabilă pentru orice model de smartphone, chiar dacă aici este vorba despre Nothing Phone (1). Deși poate incomoda și poate modifica greutatea și mai ales grosimea unui telefon, o husă de protecție este o soluție care nu ar trebui ignorată. Iar în oferta celor de la MobileDirect puteți găsi huse de protecție de diferite forme și culori pentru aproape orice model de smartphone.

via PBKreviews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep