HomeFeaturedFocusFostul CEO Ford, Alan Mulally, ajunge la Google

Fostul CEO Ford, Alan Mulally, ajunge la Google

În lunga epopee a găsirii unui înlocuitor pentru Steve Ballmer la șefia Microsoft, încheiată, în cele din urmă cu înscăunarea lui Satya Nadella, unul dintre cele mai vehiculate nume încă de la începutul căutărilor a fost cel al CEO-ului Ford, Alan Mulally, preferat se pare de către Bill Gates. Nu a fost să fie Microsoft, dar iată că destinul în împinge pe Mulally tot în IT, acolo unde se va duela destul de direct chiar cu Microsoft-ul lui Bill Gates (pentru că încă este al lui, cel puțin la nivel moral). Fostul CEO al Ford a fost înregimentat în Consiliul Director al Google (Board of Directors).

“I am honored to serve on the board of a global iconic company that is dedicated to enhancing our lives. I look forward to working together with the Google board and management team to continue to deliver their compelling vision.”

Se pare că în această decizie au cântărit destul de mult experiența lui Mulally în industria auto, acumulată în perioada Ford, dar și cea din aeronautică, dobândită pe vremea când conducea compania Boeing. Sunt dezvăluite astfel, indirect, și o parte din intențiile Google pentru viitor. Totuși, cred că și interesul Microsoft și poate chiar și relația cu Bill Gates au condus la atragerea în echipa de vârf a Google. Cine știe ce alianță uimitoare se va mai închega, acum că Apple și IBM și-au strâns mâinile într-un parteneriat strategic.

via Google

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep