HomeFeaturedFocusMio Spirit 7500 LM pune accentul pe viteza

Mio Spirit 7500 LM pune accentul pe viteza

Motiv pentru care vine echipat cu un procesor superior, cel mai bun din gama cu care defilează producătorul. Procesor MStar MSB2531 de 800 MHz asigură o planificare a rutelor de două ori mai rapidă în comparație cu gama Mio Spirit anterioară. Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM este administrat de o nouă platformă îmbunătățită, respectiv sistemul Phoenix, versiunea 1.8, ce eficientizează reacția de răspuns a interfeței de navigare. Combinate, cele două caracteristici ar trebui să asigure o viteză superioară de răspuns din partea dispozitivului, de care utilizatorul se va bucura pe un display de 5 inchi.

Mai mult Mio Spirit 7500 LM beneficiază de serviciul de actualizare gratuită a hărților, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienților să primească până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viață a GPS-ului.

„GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat în mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria. – „Așadar, ne-am concentrat pe îmbunătățirea modului în care GPS-ul ghidează șoferii către destinație, dar și pe experiența generală de utilizare a navigatorului.”

Mio Spirit 7500 LM încorporează funcția IQ Routes ce optimizează ruta calculată prin folosirea unei baze de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi, astfel încât utilizatorii să ajungă repede la destinație, indiferent de oră. În acelaşi timp, mulțumită funcției LearnMe Pro, ce monitorizează şi reţine stilul de condus al utilizatorului, șoferii beneficiază de rute personalizate și pot alege între cele mai rapide, mai scurte, mai uşoare sau economice rute, în funcţie de preferinţe.

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piaţa din România la prețul recomandat de 589 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep