HomeFeaturedFocusQualcore 7022 3G, o tableta cu de toate

Qualcore 7022 3G, o tableta cu de toate

Adică și cu bune și cu rele. Cam așa văd eu produsul proaspăt anunțat de către Overmax, care se va găsi și pe rafturile virtuale ale distribuitorilor și partenerilor autorizați ai polonezilor de la noi din țară începând cu ultimele zile ale acestei luni. Și, pentru că o să vă zic și prețul recomadat de producător, care este de aproximativ 380 de lei, deschid astfel capitolul cu părțile bune.

Prețul pare relativ OK pentru o tabletă de 7 inchi care are câteva atu-uri în buzunar. Din fotografii, tableta pare să aibă margini destul de subțiri, ceea ce o face extrem de portabilă și ușor de manevrat. Însă marele avantaj este reprezentat de modulul dual-SIM integrat, care permite atât traficul de date prin 3G, cât și efectuarea de apeluri telefonice atunci când este nevoie.

În ceea ce privește părțile mai puțin bune, aici aș menționa bateria destul de subțirică pentru o tabletă, care mai are și funcțiile descrise mai sus. Doar 2500 mAh îmi par cam puțini pentru ceea ce are de făcut Overmax Qualcore 7022 3G.

Restul specificațiilor tehnice se încadrează în medie, nu ies cu nimic în evidență. O memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB (plus slot microSD până la 32 GB), procesor quad-core de 1,3 GHz, un Android 4.4 KitKat, camere foto de 2 și de 0,3 megapixeli și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli a ecranului de 7 inchi.

Trăgând linie, Overmax Qualcore 7022 3G îmi pare o alegere fericită pentru cei ce doresc o tabletă Android de 7inchi ieftină.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep