HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata BlackBerry Mercury

FOTO: cum arata BlackBerry Mercury

mercury-collage

Despre acest smartphone s-a mai vorbit în trecut, tot la modul neoficial, ocazie cu care specificațiile sale tehnice (sau măcar o parte din ele) au ieșit la iveală. Acum apare în fotografii, lăsându-ne să ne facem o impresie despre cum va arăta. Și veștile sunt extrem de bune pentru fanii producătorului canadian. În primul rând, avem confirmarea reală că este vorba despre un BlackBerry pur sânge (mă rog, aproape, sistemul de operare este tot Android), cu tastatură QWERTY fizică. Iar formularea nu este deloc exagerată dacă ținem cont că Mercury va fi, probabil, ultimul smartphone BlackBerry produs in-house de compania canadiană. Deja au licențiat două modele către producătorul chinez TCL (același care face și telefoanele Alcatel), acum vin cu un produs propriu. Dar zvonul care circulă destul de frecvent este că acest Mercury va fi ultimul astfel de terminal. Asta îl face cu atât mai valoros în ochii fanilor acestui nume, odată mare, din industria de smartphone.

La nivel de specificații, BlackBerry Mercury va fi un mid-range fără pretenții. Cu un display de 4,5 inchi și proporție 2/3, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core până la 2,0 GHz), cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, cu o cameră foto principală de 18 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3400 mAh și un sistem de operare Android 7.0 Nougat. Trebuie să fim conștienți că aceste informații nu au o certificare foarte clară și demnă de încredere, așa că ar fi de recomandat să le privim cu reținere.

Revenind la partea cu producția in-house a acestui terminal, cine știe? Poate că un succes al acestui Mercury îi va face pe canadieni să reconsidere decizia de a licenția producția către un fabricant chinez.

via CrackBerry

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep