HomeFeaturedFocusA venit Windows 10 Insider Preview Build 17083 for PC, build din...

A venit Windows 10 Insider Preview Build 17083 for PC, build din RS4, cu instrument de verificare a datelor colectate de catre Microsoft

insider

A trecut ceva vreme de când nu am mai anunțat un nou build Insider Preview de Windows 10, dar nu neapărat pentru că Microsoft nu a mai lansat nimic. După versiunea de săptămâna trecută, azi avem 17083 pentru PC, un nou build din RS4 ce schimbă White Hours în Focus Assist, scoate Sets, îmbunătățește Windows Timeline, schimbări ce au venit în urma feedback-ului primit de la utilizatori.

image

Mai vin schimbări legate de Windows Hypervisor Platform API. Este introdus un API pentru aplicațiile third party ca să poată crea și administra partiții, configura memoria pentru partiții.

Și poate cel mai important, este introdus un instrument prin care utilizatorii pot să inspecteze datele/statisticile pe care Microsoft le preia de utilizatori. Totodată se poate vedea ce aplicații au control asupra fotografiilor, pozelor sau documentelor. Merge doar pentru aplicațiile UWP, chestie normală până la urmă.

image

Sunt introduse instrumente avansate de management pentru fonturi, inclusiv posibilitatea de instalare din Windows Store.

Build-ul vine și cu o listă extrem de mare de bufix-uri, o puteți consulta aici dacă vă interesează.

Fiind o versiune de test, inevitabilele probleme sunt prezente: VPN-ul s-ar putea să nu meargă, ceva instabilitate legată de fonturi, sunetul din Edge nu merge chiar așa cum trebuie.

În rest pare un build curat, ce merită instalat. Spor!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep