HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J7 Prime 2 listat oficial, smartphone pentru ofertele operatorilor

Samsung Galaxy J7 Prime 2 listat oficial, smartphone pentru ofertele operatorilor

Samsung Galaxy J7 Prime

Samsung Galaxy J7 Prime 2 a fost listat de către producătorul coreean fără prea mare tam-tam. Este genul acela de telefon care nu face vâlvă prin trăsăturile sale tehnice. Și care la nivel de preț are competitori care oferă mult mai mult în aceeași bani. Dar care se mișcă foarte bine în ofertele operatorilor și face volume importante pentru vânzările totale ale Samsung. Ca de altfel toată seria Galaxy J, susținută foarte puternic de subvenții importante din partea Samsung și din partea operatorilor.

Samsung Galaxy J7 Prime 2018

Samsung Galaxy J7 Prime 2 este un upgrade minor al lui Samsung Galaxy J7 Prime. Nu sunt prea multe modificări hardware. Mai degrabă o ușoară cosmetizare fizică și câteva funcții noi ale camerei foto. Funcții software. Senzorul principal a fost și el schimbat, chiar dacă păstrează rezoluția de 13 megapixeli.

Samsung Galaxy J7 Prime 2 este construit în jurul unei platforme Exynos 7870, cu procesor octa-core. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare de 32 GB. Există și un slot microSD, pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare.

Așa cum spuneam, camera foto principală de pe Samsung Galaxy J7 Prime 2 este de 13 megapixeli. Cea frontală are un senzor tot de 13 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh, ecranul fullHD de 5,5 inchi și un preț de aproximativ 210 dolari sunt detaliile care mai merită evidențiate.

Telefonul va fi pus în vânzare în primă fază în India. Dar sunt convins că va fi lansat și în alte piețe, inclusiv în cele occidentale. Rămâne de văzut dacă sub numele de Samsung Galaxy J7 Prime 2 sau sub alt nume, dar de lansat va fi sigur lansat și în Europa.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep