HomeFeaturedFocusTitluri noi de la THQ

Titluri noi de la THQ

thq2

Vorbeam cu puţin timp în urmă despre scoaterea la vânzare a studioului THQ. Se pare că lucrurile au evoluat mult mai rapid decât ne-am aşteptat şi că ni se oferă un exemplu pozitiv despre cum se poate folosi soluţia insolvenţei pentru a salva o companie. Cu ocazia intrării THQ în procesul de evitare a falimentului, în pregătire pentru achiziția sa (deja confirmată) de către Clearlake Capital Group, au fost dezvăluite numele câtorva jocuri noi. Documentele indică trei titluri nou apărute în planurile companiei , alături de câteva cunoscute deja, fiecare cu câte o estimare de vânzare.

Astfel, THQ se așteaptă ca Saints Row 4, care a evoluat din acel DLC anulat al lui Saints Row 3, să se vândă în 5 milioane de exemplare. Mai important, au apărut jocurile Evolve, 1666 și Atlas. Primul este realizat de Turtle Rock, studioul care ne-a adus Left 4 Dead, al doilea este produs de fostul director creativ al lui Assassin’s Creed, iar ultimul pare a fi un joc gratuit, din moment ce nu are o estimare de vânzări, de care se ocupă Relic.

Absent din listă este Dark Millenium, sugerând că fostul MMO devenit joc de singleplayer este posibil să nu mai facă parte din planurile celor de la THQ. Oricum, principala idee care se desprinde este că perspectivele sunt deja mult mai roze pentru această companie.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep