HomeFeaturedFocusLeak: detalii despre DJI Mini 3

Leak: detalii despre DJI Mini 3

Așa arată DJI mini 3, următoarea versiune din populara serie de drone de sub 250 g.

28 aprilie este data la care se presupune că DJI va anunța următorul membru al popularei serii de drone DJI mini, de sub 250 grame (care are avantajul că în multe țări din UE, inclusiv România, nu necesită autorizații speciale de zbor). Primele imagini au venit de pe Twitter via DealsDrone și Jasper Ellens, provenite din China.

Putem vedea drona, controller-ul și chiar detalii extrase din aplicația DJI Fly.

Într-una din poze apare un nou controller cu display încorporat, o schimbare majoră vizavi de seria DJI mini, făcând mai simplă folosirea dronei pentru că nu mai e neapărat nevoie de conectarea telefonului la controller.

De pe urma analizei pozelor, unii au tras concluzia că DJI Mini 3 va avea un senzor mai mare decât modelele DJI Mini și DJI mini 2, camera putând veni cu f/1.7, ceea ce ar aduce mai multă lumină în senzor, lucru ce în teorie ar putea îmbunătăți semnificativ calitatea imaginilor (foto și video) preluate în condiții de lumină slabă.

Alt element nou este design-ul, noua formă făcând DJI Mini 3 să semene mai degrabă cu seria Mavic 3 decât cu micuța dronă DJI mini. Se pot observa și doi senzori pentru evitarea obstacolelor, montați în parte din față a dronei. Și brațele par să fie ceva mai mari, lucru ce indică folosirea unor elice mai mari, capabile să ofere o mai bună stabilitate în condiții de vânt puternic.

Zvonurile spun că DJI Mini 3 ar putea veni cu o baterie de 2435 mAh, puțin mai mare decât cea folosită de DJI Mini 2.

Din păcate, toate aceste îmbunătățiri au preț: DJI Mini 3 va costa semnificativ mai mult decât modelul precedent: 549 USD pentru varianta de bază, 799 USD pentru FLY More Combo, iar cine vrea și controller-ul cu display va trebui să scoată din buzunar 1099 USD.

VersiuneDJI Mini 3DJI Mini 3 Pro
Standard$549$699
+ Fly More Combo$799$949
+ DJI RC$1,099$1,249

Dat fiind că cel mai probabil modelul DJI Mini 2 o să fie retras de pe piață, indiferent dacă ne convine sau nu prețul, nu vom avea opțiuni pentru drona de sub 250g!

via dronedji

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep