HomeFeaturedFocusÎmi place din ce în ce mai mult de Lenovo

Îmi place din ce în ce mai mult de Lenovo

yang

Ne-au arătat că intenția lor de a deveni numarul unu în vânzarea de PC-uri, deși luată în râs la momentul declarării ei, a fost serioasă și s-a concretizat. Chiar dacă această piață este în scădere, Lenovo o domină.

Ne-au arătat că și pe zona de smartphone, dacă își dozează eforturile și acționează cu pași mici dar siguri, atacând și piețele majore, pot urca câteva poziții în topul global al vânzărilor, luptându-se cu nume mari din această industrie.

Acum, tot din partea Lenovo, vine o altă dovadă de gândire plină de altruism și verticalitate. Mai exact, din partea CEO-ului acestei companii, Yang Yuanqing. Acesta a ales ca o parte din bonusul său anual obținut pentru rezultatele bune ale companiei pe care o păstorește, să o împartă cu angajații. Astfel, aproximativ 3,25 milioane de dolari vor ajunge la circa 10000 de angajați din 20 de țări.

Gestul în sine eclipsează orice alte detalii legate de faptul că este doar o parte din bonusul obținut sau că suma medie care ajunge la fiecare angajat nu dă pe spate pe nimeni. Cu atât mai mult cu cât nu este la prima “abatere” de acest fel, Yang Yuanqing, care se alătură unui grup foarte restrâns de persoane care au recurs la gesturi similare, merită dat ca exemplu. Mai ales pe plan mioritic, România fiind o țară de “CEO”-i (se poate scoate E-ul fără probleme), ce-și poartă mândrii acest titlu (de multe ori autoproclamat) fără să știe prea bine ce înseamnă.

Via Bloomberg

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep