HomeFeaturedFocusPrestigio lanseaza lampile LED smart din gama proprie

Prestigio lanseaza lampile LED smart din gama proprie

Ocazie cu care ne arată că implicarea în zona de Smart Home trece dincolo de simlul concept de mediacenter, acolo unde ne-a demonstrat intențiile sale cu câteva produse interesante, printre care și Prestigio MultiCenter Box PAB4411. Noua gamă de lămpi LED cu care Prestigio sparge gheața se remarcă prin posibilitatea controlării acesora de la distanță, via Bluetooth 4.0 plus aplicația Prestigio Smart Home, de pe orice dispozitiv mobil. Este, evident, un trend al viitorului, chiar dacă îmi vine greu să cred că întrerupătorul clasic va fi înlocuit de telefonul smart, chiar și de dragul confortului. Eu văd comanda vocală ca fiind viitorul conceptului de Smart Home, dar până acolo mai este. Așa că, cine știe, poate că și controlul wireless va avea succes.

Din punct de vedere tehnic, importantă este distanța, de maxim 15 metri, dintre dispozitiv și lampă. Plus alte câteva detalii pe care ni le oferă chiar producătorul:

Gama Prestigio LED include trei modele: Smart Color LED Light PRLED7E27 cu RGB Color control, Smart LED Light Warm White (3000K) si Smart LED Light Cold White (5000K). Ofera un flux luminos de 500lm egal cu fluxul oferit de un bec incandescent de 60 W cu consum maxim 7W. In modul standby consumul de energie este limitat la mai putin de 0.5W.

Toate modelele gamei Prestigio LED vor putea fi găsite în magazinele de specialitate, la prețul de: 99 lei pentru PWLED7E27 și PCLED7E27, respectiv 139 lei pentru PRLED7E27.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep