HomeFeaturedFocusOptimism din partea Asus pentru ZenFone 2

Optimism din partea Asus pentru ZenFone 2

Se poartă estimările de viitoare vânzări foarte optimiste (e drept, sunt și unele destul de pesimiste), iar Asus intră destul de tare în această horă, cu niște cifre chiar interesante și dătătoare de speranță pentru ZenFone 2. E drept, telefonul ajută foarte mult, raportul specificații/preț fiind unul atractiv. Se mai poartă și revizuirea pozitivă a acestor estimări, iar Asus trece și prin această experiență.

Astfel că, după ce i-am văzut pe cei de la Samsung ajungând cu previziunile de vânzări pentru modelele Galaxy S6 și S6 edge pentru anul 2015, până la 70 de milioane de bucăți, avem dovada unei probe de curaj. Nu știu dacă din partea Asus sau a celor de la DigiTimes, care au realizat studiul respectiv, dar este mai puțin important. Previziunile de vânzări pentru 2015 pentru modelul ZenFone 2 sunt de 30 de milioane de bucăți. Extrem de impresionant, prin comparație cu liderul Samsung sau cu LG-ul mai puțin optimist.

Dacă aceste cifre le ies celor de la Asus, sunt convins că la începutul anului viitor, când ne vom uita peste situația pieței de smartphone pentru 2015, multe lucruri interesante vom avea de văzut. Deja se văd anumite chestii, una importantă fiind că distribuția globală este cheia succesului. Și, din fericire pentru Asus, și-au însușit cu brio această realitate.

via DigiTimes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep