HomeEvenimenteWorkshop IT si competitii: BEST Information Technology

Workshop IT si competitii: BEST Information Technology

BIT

În perioada 6-9 aprilie la Braşov se va organiza evenimentul BEST Information Technology ce vrea să atragă tinerii pasionaţi de tehnologie şi să le ofere posibilitatea de a învăţa ceva nou, de a intra în contact cu firmele ce activează în Braşov.

Evenimentul are ca scop crearea unei legături între companiile din domeniul IT, mediul universitar și publicul brașovean prin interacțiunea directă realizată în cadrul activităților pe care acesta le presupune: prezentări de produse și proiecte, workshop-uri, competiții, gaming day. Totodată, evenimentul are și scopul de a informa participanții cu privire la noile tehnologii lansate pe piață prin expozițiile companiilor partenere și de a contribui la dezvoltarea lor personală prin întregul proces.

Dintre activităţile trecute în agendă mi-a atras atenţia şi vă recomand workshop-ul Cyber Indentity and Security (luni, 6 aprilie de la ora 12:00). Titlul e fain, activitatea în sine nu ştiu cum o să fie. Din ce am înţeles cei înscrişi vor învăţa să scrie cod pentru o aplicaţie în C++ ce apoi va fi instalată într-o maşină virtuală.

Şi tot luni pe 6 aprilie, de la ora 16:00 va fi un curs de Swift organizat de AgileHub. Cu Swift se pot dezvolta aplicaţii pentru iOS (adică de iPhone şi iPad).

Eu zic că merită să daţi o raită pe la BIT Braşov. Detalii mai multe despre eveniment găsiţi aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep