HomeFeaturedFocusSnap Pixy: o altfel de drona pentru pasionatii de selfie-uri

Snap Pixy: o altfel de drona pentru pasionatii de selfie-uri

După ce a lansat ochelarii Spectacles, Snap vine cu o dronă Pixy care să ajute narcisiștii să fie mereu în centrul atenției.
După ce a lansat ochelarii Spectacles, Snap vine cu o dronă Pixy care să ajute narcisiștii să fie mereu în centrul atenției.

Snap Pixy e o dronă minusculă, făcută să poată decola din palmă, al cărei singur rol este să urmărească utilizatorul și să îi facă poze și înregistrări video, pe care apoi să le folosească în Snapchat. Drona costă doar 250 USD și poate fi deja comandată în SUA și Franța cu livrare în următoarele trei luni – practic la fix să prindeți sezonul estival.

Drona e de fapt o jucărie (la cum arată și cât e de mare) pe care doritorii o pot purta în buzunar și beneficiază de șase moduri predefinite de zbor – create pentru a surprinde diverse situații.

https://www.youtube.com/watch?v=mnFvEktDleg&t=2s

Pixy cântărește 101 grame (pentru comparație gândiți-vă că dronele DJI mini sunt la 249 grame) și are baterie ce poate fi schimbată – cu o încărcare completă puteți face între 5 și 8 zboruri cu durata de până la 20 de secunde. O baterie suplimentară costă 20 USD iar un încărcător este 50USD. Drona Pixy are o cameră de 12MP și poate stoca până la 100 de înregistrări video sau 1000 de poze în memoria internă de 16GB.

Înregistrările sunt sincronizate automat în secțiunea Memorie din Snapchat, unde pot fi editate (fără video, că drona nu are microfon) și apoi partajate pe Snapchat sau oricare alt canal este ales. Din aplicația Snapchat sunt disponibile efecte pentru editare și o colecție de muzică cu care să puteți crea o coloană sonoră.

Pixy are și ceva elemente smart, decolarea făcându-se direct din palmă, iar dacă vreți să opriți zborul e de ajuns să întindeți palma și ea va ateriza singură – asta în ideea că mai știe pe unde sunteți.

Mie mi se pare o jucărie scumpă și inutilă cu toate că sunt sigur că vor exista destui entuziaști care să o cumpere și să se distreze cu ea…

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep