HomeFeaturedFocusWatch GT 3 Pro este noul ceas smart al Huawei cu suport...

Watch GT 3 Pro este noul ceas smart al Huawei cu suport pentru ECG si free diving

Huawei Watch GT 3 Pro este disponibil în China, cu suport pentru ECK și scufundări.
Huawei Watch GT 3 Pro este disponibil în China, cu suport pentru ECG și free diving de până la 30 m.

La ceva vreme de la lansarea modelului Huawei Watch 3 Pro, compania chineză a adus pe piață și modelul GT 3 Pro, în două variante: unul cu carcasă din ceramică și varianta mai pretențioasă, modelul Porsche Design.

Huawei Watch GT 3 Pro este cel mai nou ceas smart din oferta Huawei, disponibil (momentan) doar în China, în două modele: 46 mm (titanium) și 43 mm (ceramic). Varianta de 46 mm beneficiază de un display de 1.43 inci AMOLED, în timp ce varianta de 43mm folosește un display AMOLED de 1.32 inci. Din specificații aflăm că autonomia modelului de 46 mm poate ajunge la 14 zile, în utilizare cu toți senzorii activi ar putea ajunge la 8 zile (sunt curios dacă se și întâmplă așa, atâta vreme cât varianta Watch 3 Pro abia poate trece de 4 zile cu toți senzorii porniți permanent). Modelul mai mic, cel de 43 mm are o autonomie de maxim 7 zile, cu aproape 4 în utilizare intensă. Viteza de încărcare a fost crescută cu 30%, în doar 10 minute putând obține suficient de multă energie pentru a putea funcționa o zi.

Cred că cel mai important aspect asociat noului smart watch este faptul că este construit pentru a putea fi folosit în activități de free diving, specificațiile spunând că poate rezista până la o adâncime de 30m. Între noile activități fizice pe care le poate monitoriza Watch GT 3 Pro se numără și golful, cu peste 300 de locații disponibile pentru folosire. Cu asta ajungem la posibilitatea de detecție (nu știu dacă în mod automat) a peste 100 de sporturi, din care 18 sunt considerate ca activități profesioniste.

Ceasul este și primul din seria Huawei Watch care are un senzor ECG, ce oferă mai multe detalii decât senzorul clasic care detectează bătăile inimii. Ca și la modelul precedent, Watch GT 3 Pro are și senzor pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge, un termometru și clasicele opțiuni pentru analiza nivelului de stres și a calității somnului.

Ceasul merge cu HarmonyOS și ar trebui să suporte și opțiuni de plăți wireless și chiar să beneficieze de funcții care să îl transforme în cheie pentru mașină (încă nu știu care sunt modelele cu care funcționează, probabil cele din China).

Prețul din China pentru ceas smart (varianta titanium, de 46 mm) este de 360 EUR, iar cel de 43mm este de 430 EUR, dar beneficiază de safir pentru protecția ecranului. Modelul Porsche Design costă 680 EUR.

Ceasul poate fi deja comandat (în China), livrările încep din 5 mai.

Încă nu știm dacă acest model va ajunge în Europa și când. E posibil totuși să vină pentru că spre deosebire de telefoane, ceasurile smart și brățările de fitness ale Huawei nu sunt supuse embargo-ului SUA și pot funcționa fără probleme cu Android și iOS.

Ca utilizator de Watch 3 Pro sunt foarte curios să văd modelul Watch GT 3 Pro de 46 mm și să revin cu detalii. Stați pe aproape.

via GSMA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep