HomeFeaturedFocusPeter Chou face un pas in spate de la sefia HTC

Peter Chou face un pas in spate de la sefia HTC

Pasul respectiv este, cel puțin la momentul primelor declarații, unul temporar. Unul prin care Peter Chou, are mai mult timp pentru a se dedica mai mult inovației. Atribuțiile sale pe partea de marketing și vânzări, acolo unde HTC suferă din plin, vor fi preluate de unul dintre co-fondatorii companiei, Cher Wang, președinta consiliului de administrație al HTC.

În paralel cu această manevră, revine în companiei pentru a se ocupa de anumite proiecte legate de zona de telefonie și H. T. Chou, un alt co-fondator al HTC (oare de la el vine denumirea firmei?). Faptul că HTC se zbate destul de puternic pentru a supraviețui, mă îndeamnă să cred că lucrurile nu sunt doar provizorii, ci că urmează o debarcare totală a lui Peter Chou, care, cel puțin deocamdată, rămâne CEO-ul HTC. Totuși, cred că i-a dispărut acea siguranță în ceea ce privește scaunul său, pe care o afișa cu ceva vreme în urmă.

via Reuters

3 COMENTARII

  1. E o decizie cel putin normala, necesara, Peter Chou este bun pe inovatie, creatie si complet inutil pe promovarea produselor comapniei. E normal ca in aceste momente sa apara toti co-fondatorii din umbra si sa puna umarul la treaba, din acest lucru deduc ca nu vor vinde compania, ci vor sa o readuca la nivelul anilor trecuti, anul viitor sper sa arate altfel pt HTC cu idei mai inspirate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep